2018. augusztus
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes program megtekintése ›

Játszóterek

Társaságunk nem csupán az erdei környezetben kíván megfelelő életteret adni minden oda látogatónak, de mint a térség legnagyobb agrár gazdálkodója felelősséget érez a társadalom, illetve a térségben élők igényeinek kielégítésében. Különösen fontosnak látjuk a gyermekek nevelését, természethez kötődő tudatának formálását. Így indítottunk el egy játszótér létesítési projektet, amely nem várt sikert ért el éppen a gyermekek, családok körében.

Eresztvényi Játszótér

Salgótarjántól nem messze található, a Salgóbányára vezető út mellett. Autóbusszal is megközelíthető.

Romhányi Játszótér

Romhány szívében, de közel a győnyörű természeti környezethez alakítottuk ki a különböző koroszályok számára. Különleges panorámáján kívül érdekessége a drótkötélpálya is.

Szécsényi Játszótér

Szécsény óvárosi negyedében, a kastélyhoz és a történelmi környezethez méltó módon alakítottuk ki a különböző koroszályok számára.

Királyréti Játszótér

A Királyréti Erdei Vasút végállomása után a Bajdázó-tóhoz vezető út mellett, a gyönyörű természeti környezetben, egy tisztáson alakítottuk ki a különböző koroszályok számára. Különleges panorámáján kívül érdekesség, hogy esőbeálló is rendelkezésre áll a zavartalan családi kikapcsolódáshoz.

Horpácsi Játszótér

Eldugott, de kultúrális értékekben igen gazdag falu központjában készült el ez a játszótér, amit azóta is nagy örömmel használ nemcsak a falu, de az ide látogatók apraja-nagyja. Érdemes felkeresni a Mikszáth kúria kapcsán is, ahol múzeum található.

 

 

 

 

 

Törökmezői Játszótér

A Törökmezői tanösvény első állomása mellet, az erdő szélén hét különféle játékelem várja a családokat. Az autóval érkezők a törökmezői parkolóban hagyhatják az autójukat, ahonnan egy könnyű 5-10 perces sétával érik el a játszóteret.